woensdag 21 februari 2018

Beste kandidaat bestuurder van Deurne

U hebt gekozen voor een hoge plaats op de kieslijst van een politieke partij die het helemaal gaat maken op 21 maart. U bent natuurlijk al heel lang lid van die partij en u hebt uw steentje bijgedragen aan de voorbereiding voor de aanstaande verkiezingen. U hebt een duidelijk beeld over de toekomst van Deurne. U denkt natuurlijk verder dan alleen de komende vier jaar. U weet wat goed is voor ons dorp. U bent een goede, inhoudelijk sterke bestuurder. Als u gekozen wordt vertrouwt u op eigen kracht en neemt u uw eigen beslissingen.


Woelige tijden

U weet dat Deurne er over 5, 10, 20 jaar heel anders uitziet dan nu in 2018. U weet ook dat veel zaken die nu ‘gewoon’ zijn, er in de toekomst heel anders zullen uitzien. U leest veel en volgt met veel belangstelling ontwikkelingen buiten Deurne. U hebt zich erover verbaasd dat sommige bestuurders weinig weten over ingrijpende veranderingen in de wereld. U denkt zelf na en u weet voor uzelf wat de prioriteiten de komende vier jaren moeten zijn.

Als lid van de gemeenteraad van Deurne gaat u zich 100% inzetten voor de toekomst van Deurne. De toekomst van uw partij komt daarbij op de tweede plaats.


Niet klein maar groot

U weet uit uw eigen voorbereiding, dat u als bestuurder in de eerste plaats bezig moet zijn met grote dingen. U bent niet van plan alleen te kiezen voor populaire onderwerpen die makkelijk liggen bij veel inwoners. U hebt uw eigen kennis-kampioenen buiten Deurne. U voert discussies bij allerlei gelegenheden over onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van Deurne. U hebt leren denken van groot naar klein in plaats van omgekeerd.

Hoe kun je anders meedenken en -beslissen over onderwerpen als opleiding, zorg, werk, huisvesting, veiligheid, schone energie, landschap, natuur, en natuurlijk het gevecht tegen de verdere opwarming van onze aarde?


U en uw partij

U staat op een hoge plaats op de kieslijst van uw partij. Dat is uw eigen verdienste. U hebt er hard aan gewerkt. U hebt misschien wel meegeschreven aan het verkiezingsprogramma van uw partij. U hebt zich ingespannen voor het werk van raadscommissies. U bent door uw partij goed voorbereid op de moeilijke bestuurstaak die u waarschijnlijk te wachten staat. U bent de ideale kandidaat voor de inwoners van Deurne. Eigenlijk is het meer dan logisch dat  alle inwoners gaan stemmen op u en daarmee ook op uw partij.

Uw eigen toekomst

Uw toekomst ligt misschien in de politiek, maar dat is voor u onbelangrijk. U wilt geen partijtijger zijn, maar een verantwoordelijke mede-inwoner van een gemeente die haar inwoners in alle opzichten een ideale woon-, werk- speel- en leefomgeving gaat bieden. En dat is een ingewikkelde klus de komende vier jaren.

U blijft de komende vier jaar uw eigen weg gaan, in dienst van de inwoners van Deurne. Daarom wilt u bestuurder zijn.


Eigen kracht

U, kandidaat voor een plaats in de gemeenteraad 2018-2022, wilt natuurlijk persoonlijk aan de inwoners van Deurne vertellen waarom het voor de toekomst van de gemeente en dus ook voor de toekomst van de inwoners verstandig is op 21 maart 2018 een rode stip bij uw naam te plaatsen.
U hebt begrepen dat de kiesgerechtigden van  Deurne recht hebben op het kennen van uw persoonlijke prioriteiten. U gaat immers persoonlijk de inwoners van Deurne vertegenwoordigen.
Dat doet u op eigen kracht.