maandag 30 maart 2015

Vlinders in de tuin

De Ossenbeemd organiseert op 14 april 2015 een lezing over “Vlinders in de Tuin” ondersteund door mooie beelden van vlinders. Spreker is Kars Veling van de Vlinderstichting Nederland. De Vlinderstichting is dé organisatie die de deskundigheid in Nederland over vlinders en libellen bundelt. De stichting maakt zich sterk voor het behoud en herstel van vlinders en libellen.


Vlindervriendelijk

Op deze avond staat de vraag centraal: “Wat kunt u doen om uw tuin vlindervriendelijk te maken.” Tuinliefhebbers maken kennis met de levenscyclus van dagvlinders, de voorwaarden die vlinders stellen aan hun leefomgeving en de vertaling ervan binnen de eigen tuin. Door de inrichting van de tuin en bij het onderhoud rekening te houden met de eisen die de vlinders stellen kan men er voor zorgen dat de vlinders en andere dieren meer kansen krijgen terwijl de tuinliefhebber kan genieten van de prachtige vormen en kleuren.

Informatie

De lezing wordt gehouden in het bezoekerscentrum van de Ossenbeemd, Haageind 31 Deurne. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur. Entree gratis.
Geïnteresseerden die zeker willen zijn van een plaats kunnen zich het best vooraf even aanmelden via: educatie@ossenbeemd.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren kan m.b.v. onderstaand formulier.
Je bericht zal z.s.m. door de redactie worden beoordeeld en geplaatst, mits deze voldoet aan de hiervoor geldende criteria.