dinsdag 10 juni 2014

De kracht van Deurne; Duurzaam repareren in het Repair Café

Iets weggooien wat nog te repareren is, is niet duurzaam. Sinds 12 april kunt u ook in Deurne terecht voor reparaties van kleine huishoudelijke apparaten, fietsen, meubels en kleding.

Het repareren kan gratis of tegen een kleine vrijwillige bijdrage. Vaak zijn het reparaties waarvan je denkt dat je het ook zelf zou moeten kunnen (als je wist hoe het moest).


Openingstijden

De eerstvolgende openingstijden zijn:
Zaterdag 14 juni van 10.00 – 14.00 uur en dinsdag 24 juni van 14.00-16.00 uur bij Factor Deurne West in “de Uitkomst”, u moet de toegangspoort hebben in de Past. Jacobsstraat ingang Oost.

Ondersteuning

De afgelopen week hebben de vrijwilligers bij de firma VVS-techniek aan de P.Gabriëlstraat in Deurne gloednieuw gereedschap en hulpmaterialen opgehaald. Dit werd door de eigenaren van VVS-techniek, Bart Verberne en Harm van Stiphout, gratis en spontaan aangeboden toen zij hoorden van het initiatief in Deurne.

Doe mee!

Heeft u ook nog gereedschap of ander materiaal in de aanbieding? Bel gerust of mail naar onderstaand adres. We zoeken nog vrijwilligers die handig zijn met een naaimachine, en/of vakkundig zijn op het gebied van computers, elektriciteit en houtbewerking/meubelmaken.

Heeft u interesse? Neem dan kontakt op met Jan Berkers tel. 317728 of j.berkers16@chello.nl 


Bron: Ingezonden mededeling van het Repair Café